вівторок, 22 травня 2018 р.

Свято Неба


Навчальний рік наближається до свого завершення, тож час підводити підсумки і … мріяти. А хто з нас, мріючи, не піднімав погляд у небо, щоб в уяві намалювати свою найсміливішу ідею? Мабуть тому, щоб кожна дитяча мрія збулася, вихованцям Тлумацької школи-інтернату просто судилося побувати на «Святі Неба» у селі Одаїв Тлумацького району.


Цей унікальний захід дав можливість учням познайомитися з такими видами спорту, як дельтапланеризм та парапланеризм, насолодитися польотами професіоналів над Дністровським каньйоном, побачити всю велич і красу річки Дністер. Рясний дощик поблагословив перебування хлопчиків та дівчаток у заповідному місці, а друзі-волонтери на чолі з Михайлом та Юрієм Бойчуками (магазин «АКС») нагодували дітей смачним обідом.





Та найцікавіше було попереду. Вихованці військово-патріотичного центру «Воїн-патріот» у місті Тлумач допомогли ознайомитися учням із видами та історією зброї. А також за допомогою Юрія та Михайла Бойчуків діти випробували свої можливості, стріляючи з страйкбольної гвинтівки та автомата Калашникова по цілях.



Дівчата і хлопці також мали змогу відчути дух середньовіччя, стріляючи із лука під керівництвом.


Щиро вдячні за організацію дитячого відпочинку:
Михайло Бойчук – волонтер
Юрій Бойчук – магазин «АКС»
Військово-патріотичний клуб «Зігмунд»
Олександр Кувшинов
Сімя Панічевських
Військово-патріотичний центр «Воїн-патріот» у місті Тлумач
До школи діти поверталися у піднесеному настрої. Сподіваємося, що враження від побаченого спонукатимуть учнів до перемоги у навчальних дисциплінах та у подоланні життєвих труднощів.

Немає коментарів:

Дописати коментар