середа, 25 жовтня 2017 р.

Тиждень образотворчого мистецтва

Хай надалі надихає дітей мистецтво,
А палітра хай натхнення надає.
Ми бажаємо вам віри у прекрасне,
Бо воно тепло і радість всім несе.

Заняття образотворчим мистецтвом збагачує учнів естетикою, несе їм радість, отож і намагаємося у школі виявити природні задатки, обдарування дитини, стимулювати творчу діяльність, поступово ускладнювати навики уміннями і навичками.
З 23.10. по 27.10.2017 р. у Тлумацькій школі-інтернаті проходив тиждень образотворчого мистецтва. Учні всієї школи були ознайомленні з планом предметного тижня, що передбачав проведення різних заходів, які сприяли розвитку інтересу дітей до мистецтва, бажанню творити, пізнавати прекрасне. По класах проводилися бесіди про мистецтво, його історію, великих майстрів.
Діти активно брали участь у всіх видах діяльності, зокрема у конкурсі  малюнку на асфальті на тему «Осінь очима дітей».



  Серед учнів 1-9 класів відбулася виставка-конкурс аплікацій та виробів з природнього матеріалу, а також малюнків на осінню тематику нетрадиційними техніками виконання. Для учнів 5-9 класів було проведено майстер клас з паперопластики – паперова куля  орігамі –косудама.  






Протягом тижня на уроках образотворчого мистецтва панувала творча атмосфера. Діти дізнавалися багато нового про види і жанри мистецтва, споглядали та обговорювали картини митців та створювали власні «шедеври».

Немає коментарів:

Дописати коментар